31.3.2010

vihoviimeiset

Olen totaalisesti unohtanut koko bloggaamisen viime aikoina. Ja lankahamsteri-raportoinnin. Onneksi olen sentään neulonut. En paljon, mutta sentään jotain.

Ensinnäkin sain pari päivää sitten valmiiksi Alicia Tabardin - eli palmikkoliivin . Lankana oli ihana South West Trading Companyn soysilk-villalanka Karaoke. Lankaa kului tasan 328g Toinen valmistunut on virkattu kassi - jonka pinta muistuttaa mielestäni enemmän punottua (voisi erehtyä kauempaa luulemaan niini/olkikassiksi) kuin virkattua. (kyllä - virkkasin! ekaa kertaaa kahteen vuoteen! ) Harmi ettei ole parempaa kuvaa vielä. Lupaan laittaa blogiini tod. näk viikonloppuna kun on aikaa. Lankaa tähän meni 236g. (lankana Rowanin All Seasons cotton, jämät ruskeasta , josta aiemmin neuloin Panbe-tunikan, + reilu 3 kerää beigeä. ) Tosi kiva kassi tuli. (vaikka olenkin itse jäävi sanomaan...)
Kivaa oli taas kerran - harmi että työkiireet vei mahdollisuuden seurata tarkemmin muiden tuotoksia. Kiitos kanssaneulojille! (huomenna päräytän nettikauppaan ja ostan kasan Rowanin Fine Milk Cottonia neuleeseen -joka on aivan pakko saada neuloa:-)

1 kommentti:

Puputsi kirjoitti...

Mielenkiintoisen näköinen toi kassin pinta.

Grammat merkitty kirjanpitoon.