16.2.2011

Torkkupeittoja

Tapahtuu sitä täälläkin edistystä hamsteroinnin suhteen, olen vain ollut sen verran laiska valokuvaaja, että vasta nyt sain levitettyä työt esiin ja otettua siedettävät kuvat. Ensimmäisen kahden viikon saldo on siis tässä:

Windowpane Throw muinaisesta Novita Jumbo Softista puikoilla 12,00 mm (isoimmat mitä omistan). Kaikki lanka meni, kuten oli tarkoituskin, ja painoa kertyi 1 560 g.

Toinen torkkupeitto, jonka myötä opettelin log cabin -tekniikan. Ei erotu hirviästi yhdellä värillä tehtynä, mutta oli paljon hauskempaa neuloa, kuin vain tikuttaa tavallisia ainaoikein-tilkkuja. Lanka on myöskin muinaista Novita Twistiä samaisilla 12,00 mm puikoilla. Käytin tähän kaikki kuusi varastoissa olevaa kerää, ja painoa peitolle tuli 560 g.

Tähänastinen saldo on siis töitä 2 kpl ja grammoja 2120 g.

Aikaa hamsteroinnilta vievät tilaustyöt, joita yritän jotenkin tasapainossa omien töiden kanssa neuloskella. Tarkoituksena olisi kuitenkin tuhota vielä muutama satsi epäinspiroivia muinaislankoja laatikkotilaa viemästä.

2 kommenttia:

Teikku kirjoitti...

Vau, olet ollut todella ahkera!

Susku kirjoitti...

Ei näihin oikeasti paljon aikaa mennyt, muhkea lanka ja paksut puikot auttavat aika pitkälle. Mutta tärkeintä, että sain nuo pois lankavarastosta vierimästä! :)