19.2.2011

Vauhdikas viikko

Kuva ei suostu asettumaan oikein päin, mutta olkoon. Toinen virkattu matto, tämän malli on Erica Knightin kirjasta Koukussa virkkaukseen. Malli on kiva, mutta ohje oli etten sanoisi syvältä. Toivottavasti vika oli vain suomennoksessa... Sain kulutettua tähän kaiken beigen Novita Maxin sekä useita keriä Cotton Gardenin Violaa, yhteensä 870 g.

Tein toisen huivin samalla tyylillä kuin aiemmin esittelemäni petroolinvärisen. Tässä on syvänpunaista Isoveljeä ja Marks & Kattensin Teddyä yhteensä 215 g.

Välipalatyönä virkkasin pienemmän pannunalusen Huopasesta, tällä on kokoa sopivat 21 x 21 cm, ja lankaa kului 52 g.

Joutessani neuloin myös pienen pipon, tässä on Novitan Floricaa ja neuleystävältä saatua puuvillasekoitteista sukkalankaa, jonka vyötteen olen onnistunut hukkaamaan. Mutta lankaa kului 42 g.

Ja sitten vielä yksi pipo: tämä on neulottu vihreän polkka-Baktuksen kaveriksi. Piposta tuli aika pitkä, mutta ehkä tämä ja huivikin vielä käyttäjänsä löytävät. Mallissa on tuollainen hauska erillinen kiristyspanta tuossa pään ympärillä. Seiskaveikan Polkkaa ja Hjertegarnin socka4:ää kului yhteensä 82 g.

Saldoon lisää siis viisi työtä ja 1 261 g. Huh, menin vauhdilla yli kolmen kilon - tästä saattaa tulla henkilökohtaisen ennätyksen paikka! Ja nyt on aika tyhjä fiilis - kesken on vain yksi pipo...

1 kommentti:

Kristiina kirjoitti...

grammat laskettu.