29.1.2008

Sahramin esittely

Hei, olen Sahrami ja parantumaton lankahamsteri. Lisäksi minulla on voimakas perinnöllinen taipumus sulovilenismiin, mikä hamstrausinnon kanssa on tuonut meille kotiin jo x kiloa lankaa. Jos olen oikein rehellinen, niin oletan lankaa olevan jotain 50-70 kilon väliltä, viime vuonna sitä oli ehkä 40 kiloa... ja vähän päälle.

Tämä taitaakin olla jo kolmas vuosi, kun osallistun tähän tempaukseen. En tavoittele huimia kulutuslukemia, kunhan jättäisin edes pari kerää ostamatta.
En ole oikeastaan suunnitellut mitään erityistä, sukkia on pakko tehdä ja erinäisille asusteille löytyy aina käyttöä. Lohikäärmehuivia on pitänyt aloittaa koko tämä vuosi, jospa nyt sen verran saisin aikaiseksi?

Töissä minulla on tänä vuonna etenkin helmikuun alkupuoli hysteerisen kiireistä aikaa, ja joudun varmaan raahaamaan töitä kotiinkin. Eipä siinä enää paljoa kutomisaikaa jää...
Toivottavasti tänäkin vuonna hamsteroidaan ilman otsaryppyjä, itse ainakin odotan innolla näkeväni lankatuskassa kiemurtelua, lankeemisia, itsensä voittamista, vuoden parhaita selityksiä, mieltäylentäviä langankulutuslukemia ja hienoja hamsteritöitä!

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Tervetuloa!

Helmis kirjoitti...

Moi, onpas hauskaa nähdä, keitä muita täällä viitoshamstereissa vaikuttaa!