1.2.2008

Nyt se alkaa!

Lankahamsterit -
nyt se alkoi! Kuu vaihtui ja tempaus alkoi virallisesti! Tahdon toivottaa kaikille iloista mieltä ja rentouttavia neulontahetkiä!

Tempauksen
ylidiktaattori, Kristel, halusi nostaa tämän vuoden hamstereiden teemaksi hyväntekeväisyysneulonnan. Olisikin kiva, että merkitsisitte mahdolliset hyväntekeväisyysneuleet luokkatunnisteissa eli labeleissa.
Työni helpottamiseksi pyydän myös, että kirjoitatte luokkatunnisteisiin nimenne ja valmistuneet, niin minun on sitten keskiviikkoisin helpompi laskea kunkin osallistujan kulutetut grammat tai kilot.

Itse
valmistauduin hamstereihin käymällä eilen puolikuntoisena lankakaupassa, ettei vaan langat pääse kesken loppumaan ;) Onneksi kuumeesta huolimatta onnistuin olla ostamatta mitään ihan älytöntä. Uskoisin, että tässä kuussa tulee neulottua myssyjä ja lapasia. Toivottavasti tänään olen jo siinä kunnossa, että jaksan tarttua puikkoihin.

Edit, edit, edit:
Ystävät kalliit, lisätkään tulevien hamsterointien helpottamiseksi labeleihin myös vuosiluku 2008!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, hauskaa hamsterointia kaikille!!

Yksi toivekin olisi, ei mikään kovin kiireeellinen: voisiko nuo vanhat luokkatunnisteet jotenkin poistaa, kun ilmeisesti väki on jonkin verran vaihtunut viime vuodesta? Itse olin kyllä tässä samassa blogissa, mutta helpottaisi kyllä omaakin kirjanpitoa, jos näkyisi vain nämä tämänvuotiset postaukset. Vai pitääkö sitten poistaa kaikki viime vuoden hamsteripostaukset? Onko siitä liikaa vaivaa - en ihan tarkkaan tiedä, miten muissa blogeissa on toimittu.
Olisi myös mukavaa, jos osallistujalista näkyisi sivupalkissa. Välttämättä ei tarvitse olla blogilinkitystäkään, mutta muuten vain olisi kiva nähdä, ketkä kamppailevat samassa ryhmässä. Mulla on niin huono muisti, etten valitettavasti muista, vaikka esittelyitäkin olen lukenut :).

Tarkoitus ei tosiaankaan ole aiheuttaa lisävaivaa apuemännälle, eikä tällä missään tapauksessa ole mitään kiirettä :).

Kristel kirjoitti...

Vanhojen luokkatunnisteiden poistaminen on helppoa joskin vie vähän aikaa ja vaivaa. Apuemäntä voi tehdä sen ehtiessään, tai jos joku vapaaehtoinen apulainen löytyy voin antaa hetkeksi hallintaoikeudet ja neuvoa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos muutkin vitoshamsterit haluavat tätä muutosta ja apuemäntä on itse kiireinen (tahi muutoin estynyt), voisin luultavasti huomenna lupautua hetkelliseksi apuemännäksi.
Jos saan hyvät ohjeet, niin saattaisin sitten osata hutkia vanhoja tunnisteita männikköön.

Tänään ei varmaankaan onnistu, mutta palataan myöh. asiaan.

Inkeri kirjoitti...

Joo olen samaa mieltä Helmiksen kanssa, että on selvempi lukea tän vuoden juttuja, jos nuo vanhat poistetaan/siirretään. Osallistujalistaan on myös helppo kirjata kunkin kulutus viikoittain.

Mari kirjoitti...

Peesaan Helmiksen ideaa vanhojen juttujen poistosta :)

Kristel kirjoitti...

Älkää kuitenkaan vanhoja merkintöjä poistako, tunnisteet vain. ;)

Jonna kirjoitti...

Hei, minä voin poistaa noita vanhoja luokkatunnisteita myöhemmin tänään! :)

Jonna kirjoitti...

Niin ja olin miettinyt noita vanhojen labeleiden poistoa itsekin, mutta en sitten rohjennut niitä ruveta poistamaan heti. Jos teillä on muitakin kehitysideoita blogia koskien niin niitä otetaan enemmän kuin mielellään vastaan.

Denim Blues kirjoitti...

Kiitos Kanerva tervetulotoivotuksesta! Ehkä meidän pitäis perustaa vielä alajaosto puolikuntoisille hamstereille :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas! Mietin semmoistakin vaihtoehtoa, että jospa samalla kun poistaa vanhoista postauksista ne tunnisteet, vaihtaisi niiden tilalle 2007. Silloin viimevuotiset postaukset voisi halutessaan kaivella yhtenä kimppuna esiin. Jos postaukset joku käy läpi, niin ei se kauhean iso homma varmaan ole lisätä tunniste 2007 ekaan ja napsauttaa se sitten kkaikkiin viimevuotisiin matkan varrella?

Tarkoitus ei tosiaankaan ollut tunkea kenenkään varpaille, mutta jos meidän isäntä EI huomenna lähde turnausreissulle (varmistuu vasta aamulla), voisin varata tuokion tunnisteiden poisteluun ikään kuin talkooapuna, mikäli Kanerva sellaista tarvitset!

Niin, osallistujalista olisi vielä kiva, sehän muistaakseni tulee "itsekseenkin" näkyviin, kun lisää asiaan kuuluvan laatikon, vai sivuelementin vai mikä-se-nyt-taas olikaan nimeltään... Lapaskuublogista muistelen..

Oikein mukavaa hamsterointia kaikille! Minen oo tosin vielä edes aloittanut :D.

Jonna kirjoitti...

helmis: Hyvä idea tuo vuosiluku! Helpompi kuitenkin niin päin, että lisää tämän vuotisiin teksteihin kuluvan vuoden. Ne mistä luku puuttuu on aiemmilta vuosilta :)