29.1.2008

Tervetuloa!

Uusi
hamsterointikausi on taas käynnistynyt. Tervetuloa mukaan! Olen laittanut kaikille kutsun sähköpostiin äsken, jos kutsua ei ala kuulua kurkatkaa roskapostilaatikkoon.

Olisi
kiva jos kirjoittelisitte esittelyn. Saisimme tietää, ketä kaikkia on mukana! Esittelyihin voisi laittaa myös mahdollisen blogi-osoitteen jos sellainen on. Myös mahdollinen Ravelry-tunnus voisi olla mukava lisä!
Tietysti on hauska myös lukea stategioista, joita teillä hamsteroinnin suhteen on! Voisimme myös käyttää labeleita eli luokkatunnisteita teksteissä, tyyliin oma nimi, kesken, valmiit jne.
Olen myös ajatellut muokata blogin ulkoasua jossain vaiheessa, onko teillä toiveita väreistä tms?

Itse
olen hamstereissa ensimmäistä kertaa mukana niin osallistujana kuin apuemäntänäkin. Innolla odotan helmikuuta! Olen suunnitellut ainakin yhden neuleen purkamista ja muutamien hattujen neulomista. Helmikuu on touhua täynnä. Katsotaan, mitä saan aikaan. Omaa Nurjat-blogiani päivittelen varmaan asian tiimoilta myös. Raverlystä löydyn nimellä Kanerva.

5 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Moi, kiitos kutsusta! Huomasin jo muissa hamsteriblogeissa vipinää, joten olin ihan täpinöissäni, milloin kutsu tulee ja tietysti heti siihen vastasinkin.

Jonna kirjoitti...

Kiva, että olet mukana Helmis! Minulla tämä homma vähän venyi - olen saanut jonkun aika sitkeän flussapöpön. Kuumetta ja kurkkukipua tällä suunnalla tänään :(

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Kanerva!
Hih, me ollaan vaan niin malttamattomia - tai siis minä olen!
Pikaista paranemista ja toivottavasti sinulle ei nyt tule liikaa stressiä tästä hamsteriblogista.
Eiköhän me isot ihmiset pärjätä vähemmälläkin paimentamisella :).

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kutsusta! Luulin, ettei miuta hyväksytä mukaan, kun ilmoittauduin liian myöhään, joten yllätyin iloisesti. Avasin myös Google-tilin, mutta nyt seuraava ongelmani onkin se, että mihin kirjoitan esittelyn.

Jonna kirjoitti...

päivikki: Anteeksi, että huomasin vasta nyt kommenttisi! Kun sinulla on blogger-tili pääset tilisi kautta kirjoittamaan viestejä blogeihin joiden jäsenenä olet. Avattuasi tämän hamsteriblogin näet sivun oikeassa yläreunassa seuraavat tekstit: sähköpostiosoitteesi, uusi teksti, muokkaa ja kirjaudu ulos. Jos noita tekstejä ei näy yläreunassa on teksti kirjaudu sisään. Tämän jälkeen menet uusi teksti-kohtaan ja alat kirjoittaa esittelyä :) Osasinkohan selittää yhtään?