30.1.2011

Vuosi 2011 pääsee vauhtiin =)

Eli tässäkin blogissa alkaa olla elämää. =) Kutsut olen lähettänyt jokaiselle tämän alablogin osallistujalle.
Kun olet saanut kutsun ryhmään ja olet liittynyt, niin kirjoita itsestäsi pieni esittely - ja laita siihen myös blogisi. Lisäilen niitä tuonne sivuun.

Kirjoittaessasi blogiin, laita tunnisteeksi 11Omanimimerkkisi, esim 11Kristiina sekä valmiiden töiden esittelyyn 11valmiit. Muitakin tunnisteita saa käyttää vapaasti, mutta laita aina tuo 11 siihen eteen niin erotamme helpoiten tämän vuoden kirjoitukset. Jos anot sääligrammoja tms. laita siitä viittaus myös otsikkoon, niin hoksaan helpoiten viestittää siitä Kristelille, joka tuomaroi nämä tapaukset.

Oikeasta reunasta löytyvät muiden lankahamsteriblogien linkit sekä tempauksen säännöt.  Säännöt kannattaa lukea, niistä löytyy yleensä vastaukset useimpiin mieltä askarruttaviin Lankahamsteri-kysymyksiin.

Valmiiden töiden ja kulutettujen grammojen raportointi on aina keskiviikkoisin.

Tervetuloa siis mukaan! Tässä blogissa apuemäntänä toimii Kristiina, ensimmäistä kertaa olen mukana, mutta sitäkin suuremmalla innolla. Lankavarasto kaipaa tomutusta ja alimpien pöyhimistä, mihin tämä antaa hienon mahdollisuuden. Varsinaista tavoitetta en ole määritellyt, kunhan en aivan nollille jää.. kuitenkin suurempi tavoite on hoitaa tämä emännöinti kunnialla läpi. =) Niin, ja se oma neule/askartelublogini on Pientä Näpertelyä

Ei kommentteja: