30.1.2007

Alien esittäytyy

Heipä hei!

Minut tunnetaan netissä nimellä Alien, ja olen blogiton. Valmistuneita neuleita keräilen kuitenkin nettisivuille mistä aikaisempia tuotoksia voi käydä kuikuilemassa.

Lankahamsterikuun tavoitteenani on saada mahdollisimman paljon valmista olemassaolevista langoista; lankavaraston koko on tällä hetkellä kohtuulliset 3,6 kiloa, ja olen onnistunut hillitsemään itseni lankakaupassa jo pidemmän aikaa, joten langanostolakko ei ole minulle se pääasia. Neuleita on viime aikoina valmistunut aika hissuksiin, ja koska suunnitelmia kuitenkin on - suuriakin sellaisia - yritän saada pieniä paitsioon jääneitä projekteja toteutettua lankahamstereiden varjolla.

Helmikuun alkua odotellessa ja tämänhetkisen ainoan puikoilla olevan neuleen ollessa vähän vähemmän inspiroiva, olen suunnitellut pari juttua jotka pääsevät puikoille heti kuun vaihteessa. Paino sanalla suunnitellut, sillä aion tehdä palmikkosormikkaat ja slipoverin ihan (melkein) omasta päästä. Mitä nyt vähän Neulojan käsikirjasta lunttasin mallineuleita, sillä neulesuunnittelussa olen täysi untuvikko. Sain kuitenkin aika tyylikkään mallitilkun sekä neulekaavion aikaiseksi slipoveria varten viikonloppuna, joten toivottavasti valmis neulekin vielä syntyy, ja mielellään tietysti vielä helmikuun aikana.

Näillä eväillä - eikö se helmikuu jo kohta ala?!?

1 kommentti:

zeska kirjoitti...

Näyttäisi olevan vielä 27,5 tuntia suunnilleen jäljellä hamstereihin. Itsekin odottelen puikot ojossa kuun alkua, niin montaa neuletta olen jo suunnitellut. Onhan noita keskeneräisiä, mutta se tunne että "ei ihan vielä" voi aloittaa uutta on todella kutkuttava :).