30.1.2007

Hei, olen Merjuli ja olen hamsteri.

Minun on aina saatava uusia ihanuuksia, vaikka kaapeissa olisi kuinka paljon vanhaa tahansa. Viiden kilon aktiivisesta lankavarastosta tarkoitus olisi keventää reilut puoli kiloa. Kolmet tumput, yhdet kämmekkäät ja kaksi huivia. Ja sukat. Lisäksi miehen paita ei saa venähtää ikuisuusprojektiksi. Samaan aikaan vietän kuntokuukautta, joten ajankäytön hallinta tulee olemaan avainasemassa. Ranteeni kipeytyvät herkästi, joten välipäiviäkin pitäisi pitää. Tytölläni on 1-vuotissynttärit, niidenkin järjestäminen vie aikaa.

Ei tästä taida tulla mitään, aikaa on kuitenkin vain neljä viikkoa. Löysennetääs vähän. =) Tärkein tavoite on olla ostamatta itselleni lisää lankaa. Se voi käydä haasteelliseksi Sny-vaihdon vuoksi. Tai sitten se helpottaa. Saa edes jollekin ostaa ja suunnitella uusia. =)
Pikkutöistä teen eniten himottavimmat. Ne, joita olisin jo halunnut aloittaa, mutta olen säästellyt. Eli kämmekkäät, 1-2 tumput ja yksi huivi. Kevät-huivi pitää viimeistellä. No niin, se kuulostaa realistisemmalta. Tähän pyrin.

Blogini on pian pari kuukautta nuori ja löytyy osoitteesta merjulinneuleet.blogspot.com
Lisäksi kuulun neulerinkiin. Siellä minut tunnetaan nimellä Minjuska.

Kohta alkaa!

1 kommentti:

zeska kirjoitti...

Tervetuloa mukaan hamsteroimaan :). Ties vaikka yllättäisit itsesi ja neuloisit enemmänkin kuin uskot olevan mahdollista? Kummasti itselläni viime vuonna neuleita syntyi hamsterikuussa kun keskittyi saamaan grammoja =).