27.2.2007

En ehdi saamaan enää mitään valmiiksi

Minä en ehdi saamaan hamsterikuussa enää mitään valmista aikaiseksi. Aloitin uudet sukat jämälangoista, mutta veri veti aloittamaan myös uuden neulepaidan pojalle Samoksesta. Tammikuussa aloitetun neulepaidan (Safran) viimeisetkin osat sain helmikuussa valmiiksi, mutta koska työ on aloitettu tammikuussa niin siitä ei tule hamsterigrammoja. Ja sitä paitsi siitä on saumat ompelematta. Viikonloppu ja alkuviikko meni leipoessa, kun miehellä oli synttärit. Näistäkään ei taida hamsterigrammoja tulla ;) Ja tässä siis vain osa...

Omalta osaltani voin sanoa, että oli ilo osallistua tähän hamsterikuuhun. Voi olla, että olisin mennyt jo kauppaan ostamaan lankaa; jos ei muuta niin "hiplailulankoja" siis heräteostoksia vailla mitään suunnitelmaa. Lisäksi olen oppinut uutta (ranskalainen kantapää), mutta sukan neulonnan saralla minulla on vielä paljon oppimista. Aion siis jatkaa teemaa: uudet sukat uusi opittu taito. Varmaa on, että ensi viikolla Tukhomassa aion mennä lankakauppaan, enkä poistu sieltä pienen kassin kanssa :) Iloista kevättä kaikille!

2 kommenttia:

zeska kirjoitti...

Onpa herkullisen näköisiä tarjoamuksia, pitäneekin käydä tässä syömässä ennenkuin jatkaa grammojen kirjailua...

Hapero kirjoitti...

Mullekin tuli nälkä. Tiikeliä... No, voikkua aattelin ensin. En rupee nyt leipomaan... Ja Ukko-kullan tekemät runebergitkin on jo syöty aikoja sitte. Suklaata sentään löytyy. :)