27.2.2007

Viime hetki


Huivi valmistui, painoa 250g vahvaa pirkkalankaa. Oma malli, nimeksi tulee "Hetki" ja ohje tulee joskus ilmestymään.

Toivoisin, että kaikki, jotka eivät ole raportoineet että eivät enää saa valmiiksi mitään ja eivät aio enää saada tänään tai huomenna valmiiksi mitään, jättäisivät blogiin viestin siitä missä mennään, oletteko retkahtaneet, oliko työ liian suuri, tuliko vastoinkäymisiä ynnä muuta. Tämä ihan sen takia, että hamsterikuu on lopuillaan ja on aika suunnitella palkintoja.

Jossette halua kirjoittaa blogiviestiä, jättäkää edes kommentti tähän.

Kirjoitan huomenna illalla myöhään viimeisen viikkoraportin. Muistakaa että puoleen yöhön mennessä pitää saada valmiiksi hamsterigrammat! Viimeinen tilaisuus raportoida grammoja on aikaisin seuraavana aamuna, jotta ylihamsteri voi jatkaa palkintojenjakoansa. Eikä kannata miettiä ettei ole neulonut eniten, palkintoja on luvassa useastakin eri asiasta :). Laittakaa edes viesti että valmis ja grammoja X vaikka kuvaa ette saisikaan vielä siihen mennessä.

2 kommenttia:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Mukana ollaan edelleen. Taas yksi sukkapari tekeillä, tää on kyllä viimeinen!

Taija K kirjoitti...

En ole eilen enkä tänään neulonut mitään, enkä ehdi juuri huomennakaan, siispä ei enää uutta valmistu minulta. Mukana olen muuten kisassa, eli en ole retkahtanut, ellei sohvalle retkahtelua lasketa ;o)