28.2.2007

Ihanainen Green Day

Joskin tämä kalpenee jonkin verran tuon Alienin ihanaisen kanssa. ;)


Pahoittelemme huonoa kuvaa.

Hieman jouduin säätämään, kun ohjeen mukaan luodut silmukkamäärät eivät piisanneet tämän lyylin ympärille. Mallitilkun mukaan tiheys oli oikein, mutta ei niin ei. Ihan turhia siis jotkut mallitilkut. Hieman nafti siitä tuli, vaikka silmukoita lisäsinkin. Vaan eiköhän tämä pääse käyttöön heti huomenna, sen verta innolla tämän valmistumista odotin.

Ihanaista Pirtin kehräämön villalankaa tuli käytettyä 190 grammaa.

Meikäläiseltä ei tämän enempiä tähän blogiin kerry, joten lie hyvä hetki tiirata, mitä kaikkea pitikään tehdä. Tavoitteista näemmä saavutin ainoastaan Green Dayn, sillä alunperin mielessä ollut jämälankahuivi ei ollut toteutunut konttihuivi. Kämmekkäitä hieman pohdin ja kokeilin erinäisiä mallineuleita, mutta mieluista ei löytynyt. Lickety splitejä en kerinnyt vilkaiskaan, joten nyt kaverini varpaat paleltuvat. Pitänee ottaa hiihtolomalle mukaan.

Hamsterikuu oli kiva, ja vaikka minun ehkä kannattaisikin jatkaa langan ostamattomuutta, en malta. Ensimmäiseksi on hankittava Dragoneen ja villapöksyihin langat. Lisäksi tänään löytyi kynnysmatolta Inspired Cable Knits, joten epäilemättä lankaostokset eivät rajoitu noihin kahteen jo mainittuun projektiin...

Pudotuspeliin jääville tsemppiä! Saako irkissä kiusata lankakuvilla? ;)

1 kommentti:

zeska kirjoitti...

Kiva kun ehdit raportoimaan tämän. Ja lupaan seuranasi laittaa ihania lankalinkkejä jatkolankadiettaajille!