28.2.2007

Kuukausi meni turhan nopeasti

En saanut niin paljoa aikaiseksi kuin kuvittelin.
Sorruin melkein ostamaan lankaa: poimin erikoisvärjättyä ohutta Pirkkaa käteeni ja kun olin astelemassa kassan suuntaan, muistin etten saa ostaa. =) Karkkilakkojen kanssa käy aina niin, että muistan vasta kun namit on suussa, ettei minun pitänyt.. Ostolakko siis onnistui. Huomattava parannus siihen, kun yritin sanoa itselleni, ettei saa ostaa. Salainen neuleystävä -ringissä mukana oleminen auttoi todella paljon, olenkin tuhlannut ihan kiitettävästi ystäväni paketteihin, jotka on jo kaikki hankittu! =)

Tumppuja en ehtinyt neulomaan, se harmittaa. Huovutettavia aloitin eilen Ullan ohjeella, illalla valmistunee parista ensimmäinen. Kuva on otettu jo aamulla. Hahtuva on saatu Snyniltä, ei itse ostettu! =)



Huiveja tein yhden, paino 130g. Lisäksi saldona siis vain kämmekkäät ja vauvan sukat( 190g ), mutta kyllä ehdottomasti kannatti olla mukana: sain pätevästi selitettyä miehelleni miksi on saatava neuloa joka ikinen päivä. Viikonloppu kului mummulassa, enkä ehtinyt tehdä mitään. Edes kuntokuukausi ei tullut tielle, olen kököttänyt sohvan nurkassa, joten tämä on maksimi, minkä voin kuukaudessa neuloa. Hyvä kokeilu.. =)



Seuraavaksi aion neuloa villapaitoja loppuun, tumppuja (sekä inhokki-, että lemmikkilangoista) ja sukat. Kaikkien ohi kiilaa kuitenkin tilaussukat Jitterbugista naapurin rouvalle. Jokseenkin näyttää siltä, että kivoista langoista ensin ja jämät jääköön jämiksi.. Ehkä ensi vuonna? =)

1 kommentti:

zeska kirjoitti...

Kirjasin grammat. Valtavan hieno pitsihuivi :).