28.2.2007

Valmiita töitä

Hei!

Mä olen yrittänyt olla ahkera viime keskiviikon tilannekatsauksen jälkeen. En tosin ole saanut aikaiseksi kuin pieniä töitä, mutta kiitettävästi nekin on vähentäneet lankavarastoja. ;o))
Kuvia en nyt saa aikaiseksi. Mies on ainoa meillä joka osaa siirtää kuvat kamerasta koneelle, ja herra kotiutuu vasta illalla viikon mittaiselta työreissulta. Mutta jospa sit huomenna.

Tässä kuitenkin lista valmistuneista töistä:

- 5 vaakatilkkua (Jussi + Opalin jämät) 200g
- 5 vaakatilkkua (Jussi + Wollfrauen) 180g
- 2 vaakatilkkua (Jussi + Camelia) 78g

- Kaksi kaulahuivia Hippystä, painot 190g ja 198g (toinen omalle tyttärelle ja toinen vaakan
keräykseen)
- Noin 30 cm:n jatkos vanhaan Hippy-huiviin 43g (tuostahan sai jotain armopisteitä?)

- Virkattu kassi Tahitista 215g

- Saapassukat Jussista, tuli noin kokoa 43, lankaa meni 146g


Eli mun laskujen mukaan näihin olis yhteensä mennyt lankaa 1250g.

Mä olen tosi tyytyväinen, että olen päässyt eroon monesta langasta, jotka on ärsyttäneet joka kerta ilmestyttyään nokan eteen kun olen penkonut kaappeja ja miettinyt mitä kivaa alkaisin neulomaan. Hippyt ja Tahitit olen jo monta kertaa aikonut kantaa kirpparille.. mutta onneksi keksin niillekin käyttöä! Ihme että ideoita löytyy "kun on pakko". ;oD Jussilankaa mulla oli kisan alkaessa mahdottomat 1250g, nyt on enää YKSI kerä jäljellä.. siitä kun vielä jaksaisi muutaman vaakatilkun väkertää, niin jippiaijee.


1 kommentti:

zeska kirjoitti...

huh, tulipa grammoja. Kirjasin, kokonaissaldoa on 3539 grammaa, ylihamsteri oli tuomaroinut tuon 43g jatkon aikaisemmin kysyessäsi 40g arvoiseksi.