28.2.2007

Grande Finale

Hamsterikuu on nyt melkein paketissa. Vielä tämän loppuraportin kirjoitushetkellä voi tulla viimeisiä raportteja, mutta päivittelen niitä sitten tänne jälkikäteen. Jos huomaatte raportissa vihreitä, laittakaa niistä kommentti blogiin samantien niin minä ja ylihamsteri huomaamme.

  • Täystuhot ovat neuloneet yhteensä 27 kiloa 492 grammaa lankaa. Hurja määrä, noin 550 kerää lankaa!
  • Valmiita neuleita on hurja 270 kappaletta, ilman tilkkujakin 201 kappaletta.
  • Eniten neuloi ajvilla, jonka saldo ylittää uskomattomat 5 kiloa!
  • Kaikki saivat valmiiksi useamman hamsterineuleen.
  • Sire jäi ainoaksi leikistä pudonneeksi.
Teidän kanssanne on kiva ollut hamsteroida, henki on ollut hyvä ja hauskaa on ollut. Toivottavasti myös te kaikki olette saaneet hamsteroida hymyissä suin! Kiitos teille siitä, että hamsterikuu oli antoisa ja rattoisa.


Mukana olivat:

Ajvilla, 5081 grammaa, 14 neuletta. Ajvilla on koko hamsterikuun riemastuttanut elämäämme loistavilla kuvattomilla raporteilla neuleista. Ei blogissa tarvitse olla kuvia että se on viihteellinen! Lisäksi saldona uskomaton määrä grammoja ja villapaitoja.

alien, 296 grammaa, 5 neuletta. Pitkään jännitimme upean slipoverin valmistumista, toivottavasti ohje joskus ilmestyy muidenkin neulojien saataville. Slipoverissa on uskaliaasti leikatut kädentiet.

annaliina, 1124 grammaa, 6 neuletta. Annaliina vietti ison osan kuusta tilausneuleen parissa, mutta silti ehti saamaan valmiiksi muun muassa hupparitakin.

Elli, 814 grammaa, 4 neuletta. Ellikin sai hamsterikuun viime metreillä valmiiksi villapaidan ja koko hamsterisaldo komistui kummasti kerralla.

Hanna K, 225 grammaa, 4 neuletta. Hanna K on neulonut muutamia sukkapareja ja ilmeisesti osa neuleista jäi valmistumaan vielä maaliskuuksi. Hyvitykseksi laskettakoon erinomaisen herkulliset leivonnaiset.

hanna-h, 2409 grammaa, 36 neuletta. Hanna on neulonut ahkerasti mm. kolme villapaitaa ja suunnitellut hamsterikuussa kämmekäsohjeen Ullaan. Onnistunut on myös foxia hyödyntänyt lämpöisen näköinen liivi.

Helmis, 4324 grammaa, 33 neuletta. Helmis on neulonut erikoisen ansiokkaasti lankavaraston pohjan jämistä ja viimeistellyt jopa ufonkin. Valmiina on hurja määrä töitä pipoista villapaitoihin, kaarrokepaitakin kerkesi valmiiksi. Lopulta rikkoontui myös neljän kilon raja.

Iva, 612 grammaa, 7 neuletta. Ivan neuleista voisi mainita uskomattoman kauniit jämäseiskaveikoista neulotut kämmekäät. Äkkiseltään niitä katsoessa ei älyä mistä kämmekkäiden kaunis sointuva väri tulee.

Katri, 1525 grammaa, 16 neuletta. Katri on raportoinut valmiita hamsteritöitä isommissa nipuissa. Viimeisimpinä valmistuivat neulojalle erinomaisen hyödylliset virkatut säilytysastiat.

Kimalainen, 534 grammaa, 7 neuletta. Kimalainen sai myös hamstereiden lopussa valmiiksi viimeiset neuleensa, Ullan sniikkerit ja tavalliset villasukat. Kimalainen on myös tehnyt iloisen jämälankatyön, joka pehmittää kehrääjän unia.

Marja, 1000 grammaa, 5 neuletta. Marja on ollut hieman kiireinen hamsterikuussa ja raportit ovat jääneet lyhyiksi. Sentään on löytynyt aikaa neuloa ja valmiiksi on tullut viisi hamsterityötä.

Merjuli, 190 grammaa, 3 neuletta. Merjuli sai tässä kuussa valmiiksi muun muassa kauniin pitsihuivin. Ilmeisesti jotain jäi kesken vielä maaliskuulle, ainakin lapaset. Kuukausi taisi olla liian lyhyt? Mutta kukapa tahtoisi lisää päiviä lankalakkoonsa.

Pirjo, 3799 grammaa, 35 neuletta. Pirjo on neulonut valtavasti tässä kuussa ja kuukauden kuluessa on rutistanut pussillisen Jussia pois varastosta, ilmeisesti suurilta osin vaaka-tilkkuihin. Apuemännän suosikki on silti Legs-pupu.

Sari, 524 grammaa, 9 neuletta. Sari urheasti purki kokonaiset neljä keskeneräistä työtä, jotka eivät enää miellyttäneet. Lisäksi hamsterikuun alussa Sari neuloi kivoja Barbin-vaatteita, joita muutama muukin hamsteri on neulonut jämälankatyönään.

strilla, 294 grammaa, 4 neuletta. Strilla sai lopulta valmiiksi Ullasta tutun Greenday -liivin. Lisäksi strilla kuulemma aikoo ainakin irkkaaville jatkolankadiettaajille aiheuttaa harmaita hiuksia ihanilla lankalinkeillä.

Susanna, 41 grammaa, 2 neuletta. Tätä kirjoittaessa Susannalla oli menossa edelleen loppukiri. Valmiiksi on tullut monen muun kanssahamsterin lailla muun muassa Calorimetry.

Taija K, 668 grammaa, 12 neuletta. Taija sai vielä viimeisenä neuleenaan valmiiksi Kureyonista hauskan värisen kissapipon.

Tui, 1055 grammaa, 6 neuletta. Tui sai viimeisellä viikolla valmiiksi villapaidan (100% akryyliä ;)) ja Ullan ailit. Kiva kun paita onnistui noin hyvin!

Tuitu, 122 grammaa, 2 neuletta. Tuitu sai valmiiksi neuleensa jo hamstereiden alkupuolella ja on ollut kovin hiljaa hamsteriblogissa. Muiden viestimien kautta voisin kuitenkin kuvitella että edelleen sinnitellään mukana.

Villapallo, 929 grammaa, 12 neuletta. Villapallon neuleiden kanssa on omasta laskupäästäni ja heikoista sormistani ollut paljon grammasäätöä. Valmiina muun muassa Ullassa julkaistavia pipoja kokonaiset neljä kappaletta ja monta paria kivoja sukkia.

zeska, 1045 grammaa, 8 neuletta. Ylitin itseni tavallaan, kuvittelin neulovani vain puolisen kiloa. Sain valmiiksi lähes kaiken mitä suunnittelin, yhdet jaywalkerit jäivät kesken mutta niiden sijaan valmistuikin jokseenkin odottamatta villapaita.

3 kommenttia:

Tui kirjoitti...

Hieno raportti, kivoja poimintoja tehdyistä töistä :)

hanna_h kirjoitti...

Kiitokset zeskalle emännöinnistä ja tietysti ylihamsteri-Kristelille. Ja kaikille muillekin mukanaolleille. On ollut kiva katsella mitä ihania juttuja olette saaneet aikaan :) Ja itsellenikin tämä oli monta kertaa mukavampi kuukausi kuin odotin. Olen päässyt monista keristä ongelmalankoja eroon ja hyödyntänyt niitä mielestäni hyvin :) mitä nyt joku mörvelökin syntyi. Mutta kaikenkaikkiaan, loisto-loppuraportti loistokuukaudelle!

Iva kirjoitti...

Myöskin minun puolestani kiitokset emännälle ja ylihamsterinnalle!