27.2.2007

Loppukiri

Tulipas hassu fiilis kun kirjoitin ajatuksissani ihan saman otsikon kuin omaankin blogiini... Olkoot, se on ihan hyvä! Mut joo, viime metrejä viedään. Jotenkin sitä ajattelee, että tämähän on melkein valmis. Mut todellisuudessahan paita on noin kainaloissa, eli onhan tässä vielä tekemistä... Toivon että saan huomisen aikana valmiiksi.
Tänä vuonna langanostolakko on tuottanut jotenkin erilaisia henkisiä vaikeuksia kuin edellisinä vuosina. Elämässä on menossa sellaisia asioita, että olen monta kertaa meinannut läksiä lohtulankaostoksille. Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin jos rahatilanne olisi parempi, olisin varmaan sortunutkin. Edellisiltä vuosilta toistui se hinku tehdä just jotain tiettyä, jotain sellaista mihin ei ole lankoja. Mulla esim on Lanettia varmaan neljää viittä eri väriä, mutta sain päähäni että olisin halunnut kirjoneuletumput just sellaisista väreistä mitä ei kaapissa ole.

Tällainen ostolakko tekee kyllä hyvää. Taas kerran totesin miten paljon tulee hamstrailtua ihan tyhmiäkin lankoja. Mitä järkeä ostaa puoli kiloa akryylisekoitetta, minkä tietää nyppyyntyvän jo neulottaessa, mutta kun oli niin halpaa? Joten, jatkossa sit vaan laatulankoja :D:D.

Pudotuspeleihin en taida tänä vuonna osallistua. On yks sukkalankatarve mielessä, ja 500m päähän avataan uusi lankakauppa :D:D

1 kommentti:

zeska kirjoitti...

Intoa tuon villapaidan loppuun saattamiseen. Omat hamsterineuleeni taitavat olla jo neulottuina :).